חומרים:
1 חבילת פסטה
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 בצל אדום קצוץ דק.
1 בצל לבן קצוץ דק.
3 יח' פלפלים אדומים
2 חצילים חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק.
1 כפית שום כתוש
1/4 כוס שמן זית
מלח גס, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר
בזיליקום טרי קצוץ
אופן הכנה:
1. להכנת הרוטב: מחממים שמן זית , מאדים את הבצלים הקצוצים עד שהם מזהיבים עם 1/2 מכמות השום.
2. מוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות ומערבבים.
3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.
4. מוסיפים את החצילים המטוגנים ומתבלים במלח, פלפל ומעט צ'ילי אדום גרוס.
5. מוסיפים מעט סוכר ( לשם הורדת החמיצות), ואת הבזיליקום הקצוץ.
6. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומערבבים היטב עם הרוטב החם.
7. מומלץ להגיש עם פרמז'ן מגורד.
הטיפים של דוד:
* פסטה כדאי תמיד לבשל למצב " אל דנטה ", על השן בפרוש באיטלקית, הכוונה שהפסטה לא תהיה רכה מידי ולא נימוחה בפה.
* הרוטב תמיד יהיה מוכן או ביחד עם הפסטה או לפני הפסטה, הכוונה שפסטה מבושלת לא תחכה לרוטב
1 חבילת פסטה
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 בצל אדום קצוץ דק.
1 בצל לבן קצוץ דק.
3 יח' פלפלים אדומים
2 חצילים חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק.
1 כפית שום כתוש
1/4 כוס שמן זית
מלח גס, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר
בזיליקום טרי קצוץ
אופן הכנה:
1. להכנת הרוטב: מחממים שמן זית , מאדים את הבצלים הקצוצים עד שהם מזהיבים עם 1/2 מכמות השום.
2. מוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות ומערבבים.
3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.
4. מוסיפים את החצילים המטוגנים ומתבלים במלח, פלפל ומעט צ'ילי אדום גרוס.
5. מוסיפים מעט סוכר ( לשם הורדת החמיצות), ואת הבזיליקום הקצוץ.
6. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומערבבים היטב עם הרוטב החם.
7. מומלץ להגיש עם פרמז'ן מגורד.
הטיפים של דוד:
* פסטה כדאי תמיד לבשל למצב " אל דנטה ", על השן בפרוש באיטלקית, הכוונה שהפסטה לא תהיה רכה מידי ולא נימוחה בפה.
* הרוטב תמיד יהיה מוכן או ביחד עם הפסטה או לפני הפסטה, הכוונה שפסטה מבושלת לא תחכה לרוטב