מצרכים:
3 גזרים
1 כרובית
1 בצל
1 תפו"א
1 בצל ירוק
300 גר' אפונה טרייה
200 גר' שעועית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
2 פילפלים שאטה מיובש שלם
3 כפות שמן קנולה
2 כפיות זרעי כמון שלמים
אופן ההכנה:
קולפים הגזר וחותכים לגפרורים עובי בינוני.
מבשלים תפו"א עד לריכוך, מקררים וחותכים לאצבעות.
מנקים הכרובית וחותכים בעזרת סכין חדה לפרחי כרובית, מבשלים הכרובית עד שתכרכך מעט,מסננים ומקררים.
קוצצים הבצל דק, הבצל הירוק לרצועות דקות.
מרככים השעועית במים רותחים מס' דקות ומעבירים למי קרח.
מחממים השמן במחבת גדולה באש בינונית, מטגנים זרעי הכמון ומוסיפים לאחר מס' שניות את הפלפלים החריפים.
לאחר מוסיפים הבצל ומערבבים. לאחר שהבצל הזהיב מוסיפים הגזר והכרובית תוך כדי עירבוב.
מבשלים כ 5 דקות ומוסיפים שאר הירקות ( אפונה, שעועית, תפו"א).
מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים עוד 3 דקות.
מוסיפים הבצל הירוק ומגישים תוך כדי הרחקת הפלפלים החריפים השלמים.
3 גזרים
1 כרובית
1 בצל
1 תפו"א
1 בצל ירוק
300 גר' אפונה טרייה
200 גר' שעועית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
2 פילפלים שאטה מיובש שלם
3 כפות שמן קנולה
2 כפיות זרעי כמון שלמים
אופן ההכנה:
קולפים הגזר וחותכים לגפרורים עובי בינוני.
מבשלים תפו"א עד לריכוך, מקררים וחותכים לאצבעות.
מנקים הכרובית וחותכים בעזרת סכין חדה לפרחי כרובית, מבשלים הכרובית עד שתכרכך מעט,מסננים ומקררים.
קוצצים הבצל דק, הבצל הירוק לרצועות דקות.
מרככים השעועית במים רותחים מס' דקות ומעבירים למי קרח.
מחממים השמן במחבת גדולה באש בינונית, מטגנים זרעי הכמון ומוסיפים לאחר מס' שניות את הפלפלים החריפים.
לאחר מוסיפים הבצל ומערבבים. לאחר שהבצל הזהיב מוסיפים הגזר והכרובית תוך כדי עירבוב.
מבשלים כ 5 דקות ומוסיפים שאר הירקות ( אפונה, שעועית, תפו"א).
מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים עוד 3 דקות.
מוסיפים הבצל הירוק ומגישים תוך כדי הרחקת הפלפלים החריפים השלמים.