מצרכים:
1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים ( נקייה היטב )
7 כפות שמן קנולה
1 כף זרעי חרדל שלמים
2 שיני שום קצוצים
1/2 כפית אבקת צ'ילי חריף
1/2 כפית כורכום טחון
1 כף זרעי שומר
1/2 כפית זרעי כמון
1.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה:
מחממים השמן במחבט מתאימה ( מומלץ מחבת ווק ), מוסיפים התבלינים השלמים ( חרדל, שומר, כמון).
מטגנים התבילינים מס' שניות ומוסיפים השום.
מטגנים עד שהשום יזהיב ומוסיפים הכורכום, ואבקת הצ'ילי.
מערבבים ומוסיפים הכרובית, מלח, פלפל וחצי כוס מים.
מבשלים על אש בינונית עד שהכרובית מתרככת מעט ומגישים.
* אם במהלך הבישול המים מתאדים והכרובית עדיין כשה מדי יש להוסיף מים.
* ניתן להחליף המים בציר ירקות.
1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים ( נקייה היטב )
7 כפות שמן קנולה
1 כף זרעי חרדל שלמים
2 שיני שום קצוצים
1/2 כפית אבקת צ'ילי חריף
1/2 כפית כורכום טחון
1 כף זרעי שומר
1/2 כפית זרעי כמון
1.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה:
מחממים השמן במחבט מתאימה ( מומלץ מחבת ווק ), מוסיפים התבלינים השלמים ( חרדל, שומר, כמון).
מטגנים התבילינים מס' שניות ומוסיפים השום.
מטגנים עד שהשום יזהיב ומוסיפים הכורכום, ואבקת הצ'ילי.
מערבבים ומוסיפים הכרובית, מלח, פלפל וחצי כוס מים.
מבשלים על אש בינונית עד שהכרובית מתרככת מעט ומגישים.
* אם במהלך הבישול המים מתאדים והכרובית עדיין כשה מדי יש להוסיף מים.
* ניתן להחליף המים בציר ירקות.