מצרכים לארבע מנות:
4 דלוריות קטנות
4 בצלים אדומים קצוצים
6 גזרים מקולפים וקצוצים
6 יח' שורש סלרי קצוץ
6 יח' שורש פטרוזיליה קצוץ
1 כוס אורז מלא
1 כף ממרח פסטו
6 שיני שום כתושים
מלח, פלפל
אופן הכנה:
שוטפים היטב האורז ומבשלים במים עד לריכוך. מסננים האורז מהמים, מערבבים לקערה ומוסיפים את כל המרכיבים השונים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל אם צריך.
חוצים הדלוריות לאורכם, מרוקנים מגרעינים, ממלאים חצי דלורית בתערובת, מוסיפים מים או מרק ירקות עד שהתערובת תתכסה בנוזל ומכסים בחצי השני של הדלורית.
אופים הדלוריות הממולאות בתנור מחומם לראש ל200 מעלות כ35-40 דקות או עד שהדלוריות רכות ושחומות.
v
4 דלוריות קטנות
4 בצלים אדומים קצוצים
6 גזרים מקולפים וקצוצים
6 יח' שורש סלרי קצוץ
6 יח' שורש פטרוזיליה קצוץ
1 כוס אורז מלא
1 כף ממרח פסטו
6 שיני שום כתושים
מלח, פלפל
אופן הכנה:
שוטפים היטב האורז ומבשלים במים עד לריכוך. מסננים האורז מהמים, מערבבים לקערה ומוסיפים את כל המרכיבים השונים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל אם צריך.
חוצים הדלוריות לאורכם, מרוקנים מגרעינים, ממלאים חצי דלורית בתערובת, מוסיפים מים או מרק ירקות עד שהתערובת תתכסה בנוזל ומכסים בחצי השני של הדלורית.
אופים הדלוריות הממולאות בתנור מחומם לראש ל200 מעלות כ35-40 דקות או עד שהדלוריות רכות ושחומות.
v