מצרכים:
- 1 כוס קינואה
- 1 בצל קצוץ
- 1 בטטה מקולפת וקצוצה
- 2 גזרים מקולפים וקצוצים
- 3 גבעולי סלרי קצוצים
- 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 3 שיני שום כתוש
- מלח, פלפל
אופן הכנה:
1) מטגנים במעט שמן את כל הירקות בסיר
2) מוסיפים לאחר מס' דקות את הקינואה, השום , הפטרוזיליה וממשיכים לטגן.
3) ממליחים ומפלפלים מעט
4) מוסיפים 1 וחצי כוסות מים רותחים, מערבבים ולאחר שהמים מכסים.
5) מבשלים על אש קטנה 20 דקות, מכסים ומחכים עוד 10 דקות.
6) מגישים בכלי חרס עמוק
- 1 כוס קינואה
- 1 בצל קצוץ
- 1 בטטה מקולפת וקצוצה
- 2 גזרים מקולפים וקצוצים
- 3 גבעולי סלרי קצוצים
- 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 3 שיני שום כתוש
- מלח, פלפל
אופן הכנה:
1) מטגנים במעט שמן את כל הירקות בסיר
2) מוסיפים לאחר מס' דקות את הקינואה, השום , הפטרוזיליה וממשיכים לטגן.
3) ממליחים ומפלפלים מעט
4) מוסיפים 1 וחצי כוסות מים רותחים, מערבבים ולאחר שהמים מכסים.
5) מבשלים על אש קטנה 20 דקות, מכסים ומחכים עוד 10 דקות.
6) מגישים בכלי חרס עמוק