מרכיבים ל - 2 לחמים :
1 ק"ג קמח
1 שקית או 1 קובייה של שמרים
1 שקית משפר לאפיה ביתית
1 שקית בצל יבש מטוגן (40 גר')
1 כף שטוחה מלח
2 כפות סוכר
כ - ½2 כוסות מים
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים, מוסיפים בהדרגה את המים ולשים היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות.
משהים למנוחה בקערה מכוסה ל 10 דקות.
יוצרים 2 כיכרות ומשהים לתפיחה במקום חמים לכ 1 - ½1 שעה.
יוצרים חתכים בעזרת סכין ואופים כ 35 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה.
מומלץ להכניס למשך זמן האפיה קערה עם מים רותחים.
מצננים על גבי רשת.
1 ק"ג קמח
1 שקית או 1 קובייה של שמרים
1 שקית משפר לאפיה ביתית
1 שקית בצל יבש מטוגן (40 גר')
1 כף שטוחה מלח
2 כפות סוכר
כ - ½2 כוסות מים
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים, מוסיפים בהדרגה את המים ולשים היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות.
משהים למנוחה בקערה מכוסה ל 10 דקות.
יוצרים 2 כיכרות ומשהים לתפיחה במקום חמים לכ 1 - ½1 שעה.
יוצרים חתכים בעזרת סכין ואופים כ 35 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה.
מומלץ להכניס למשך זמן האפיה קערה עם מים רותחים.
מצננים על גבי רשת.