החומרים:
1 חבילה בצק עלים מרודד
1 שמנת מתוקה 1
חבילה אינסטנט פודינג
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
מפשירים את בצק העלים מרדדדים וחתכים בגודל ריבוע הרצוי ,ומניחים על גבי נייר אפייה במרווח של ס"מ בין כל חתיכב אופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה לאחר שהתקררו פתחים כל ריבוע בעזרת הידיים
מכניסים לקערה את השמנת המתוקה החלב והאינסטנט פודינג ומקציפים לקבלת קרם, מקררי ממלאים הריבועעם האפויים בקרם מכסים כל ריבוע ומעל מפזרים אבקת סוכר, ניתן להכניס לצלוחיות אישיות ולהגיש קר.למאגר המתכונים לחצו