בופה אמריקאן, סרביס, מלצרים מסתובבים, הגשה עצמית, הנחה על שולחנות
במה נבחר ???
קודם כל מה סוג האירוע:
אם מדובר בחתונה סביר להניח שהגשה עצמית לא תהיה טובה עבורנו,
אבל באירוע כגון שבת חתן או אירוע משפחתי מצומצם זה בהחלט יכול להתאים.
יש צורך לקחת בחשבון שמלצרים זה עלות גבוהה מאוד של כסף בממוצע 200 ש"ח לעובד.
לכן זהו פרמטר חשוב מאוד שיכול להוזיל או לייקר את עלות חברת קייטרינג, מצד שני
אנו לא יכולים לתת שרות גרוע למוזמנים המומלץ הוא עמדת בופה אחת ל 70 מוזמנים עם 2
מגישים בעמדה, ולמלצרים מומלץ 1 לכל שולחן מקסימום 2, חובה לסכם את כמות נותני השרות מבעוד מועד.
מכל כך הרבה אירועים שטעמנו ראינו שיש גם עניין עדתי בכל נושא ההגשה,
ישנם עדות כגון הבוכרים והגרוזינים שלא נהוג לפנות את האוכל מהשולחן אלא
רק להוסיף, באירועים כאלו אמריקן סרביס לא יתאים.
רבים מתייחסים לאמריקן סרביס כשיטת הגשה אסטטית אבל חסר האוכל
באירועים רבים באים ורוצים לאכול ולא מסתפקים במנה האישית לכן מומלץ
להעשיר את השולחן בסלטים בפינגר פוד קליל שיהיה מה לחטוף בין ריקוד לריקוד.
אם מדובר באירוע ביתי שבו מזמינים קייטרינג חלבי אפשר להסתפק בהגשה עצמית
שבו כל האוכל ירוכז על שולחן אחד ניתן אפילו להשתמש בכלים חד פעמיים דבר אשר יוזיל
את עלות קייטרינג,
קחו בחשבון שבמידה ואתם עורכים אירוע רב משתתפים ובו תידרשו לכמות גדולה של נותני
שרות תבחרו חברת קייטרינג מאזור מיקום האירוע אם האירוע מתקיים באזור השרון
חפשו חברת קייטרינג בשרון להוזיל את עלות העובדים.
באירועים גדולים ישנה כמות גדולה של נותני שרות מצד הקייטרינג מלצרים ברמנים מנקים
מנהל אירוע חשוב מאוד לבדוק את הופעתם לפני תחילת האירוע להחליף איתם מספר מילים
וכמובן גם הטיפ הידוע שהם מחכים לו וזאת על מנת לתת להם את התחושה שבהם
תלוי האירוע שלכם ואם הם לא יבצעו את עבודתם כראוי אזי באמת האירוע יהיה גרוע.
לגבי הטיפ יש כאלה שייתנו אותו לפני האירוע וישנם כאלו שאחרי אני אישית הייתי מזכיר אותו
ואף דואג להעבירו למנהל האירוע.
ןכן בצוות העובדים אל תחסכו טיפ טוב שרות טוב
ועד לפעם הבאה להתראות........