מתכון לשקשוקה שתמיד מצליח.
קראו בעיון את המתכון הבא והקפידו על השלבים כמו שצריך,
התוצאה המתקבלת היא שקשוקה אדומה, טעימה, עם המון שום שפשוט ישאיר לכם טעם של עוד.
ותזכרו שקשוקה צריך להכין באהבה או לא להכין בכלל.
מצרכים:
• 5 עגבניות מנוקות מגרעינים ומקולפות.
• ראש שום מקולף.
• 3 ביצים.
• 2 כפות גדולות של רסק עגבניות.
• שמן זית.
• מלח, פלפל שחור.
• פפריקה מתוקה.
• פפריקה חריפה.
• מעט כמון.
• 4 פרוסות מגורדות של גבינה צהובה.
• מחממים שמן במחבת בינוני.
• זורקים את שיני השום שלמות ומטגנים קלות.
• מוסיפים פפריקה מתוקה, חריפה וכמון ומקפיצים מספר דקות.
• מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב.
• מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל על אש קטנה כחצי שעה.
• אנחנו רוצים שקשוקה סמיכה וטעימה, ככל שהשקשוקה תתבשל זמן רב יותר ככה היא תהיה טובה יותר.
עם השקשוקה סמיכה מידי להוסיף מעט מים, ועם דלילה מידי להוסיף מעט רסק עגבניות.
הכול תלוי בסוג העגבניות בהן אנו משתמשים.
• מוסיפים מלח, פלפל וטועמים, מתקנים תיבול עם צריך.
• מוסיפים את הביצים, ומפוררים מעל כל התערובת גבינה צהובה.
• סוגרים במכסה ומבשלים על אש קטנה כ 7 דקות.
• מגישים לשולחן עם חלה טרייה של יום שישי וסלט ירקות חתוך דק.
שקשוקה מתכון שתמיד מצליח, בתאבון ויום נעים לכולם.
שקשוקה מתכון מנצח כי על שקשוקה לא מתפשרים :)
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
זביש,מנהל אתר שקשוקה מתכון