החומרים:
1 ק"ג דג טחון מכל סוג אני מכינה מדג טונה
2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1בצל קצוץ דק 8שיני שום כותשות
4 כפות פירורי לחם
2 כפות שמן
2 ביצים חבילה כוסברה קצוצה
כפית כורכום
כפית כמון 2 כפות פפריקה מתוקה כפית פלפל שחור 2 כפיות מלח 2 עגבניות גדולות ללא קליפה חתוכות לקוביות
3 כוסות מים 2 פלפלים מתוקים יבשים גדולים
אופן ההכנה:
טוחנים את הדגים ומוסיפים חצי מכמות התבלינים ,מוסיפים את הביצה את פירורי הלחם 4 שיני שום כתוש,חצי מכמות הכוסברה הקצוצה כפית מלח ויצרים בעזרת יד רטובה כדורים יפים לא גדולים במיוחד,מניחים את הקציצות בצד וניגשים להכין את הרוטב ,בסיר דגים או בסיר עמוק מכניסים את השמן והפפריקה השום הכמון הכורכום והגמבה ומטגנים קלות מוסיפים את הכוסברה והפלפל היבש האדום מוסיפים את העגבניות החתוכות והמים ומביאים לרתיחה ,מוסיפים את קציצות הדגים ומנמיכים את הלהבה מבשלים כחצי שעה ,אם יש צורך מוסיפים מים טועמים ומגישים.למאגר המתכונים הגדול חינם לחצו