החומרים:
2 דגי מושט טריים שטופים ללא הראש
1 כפית קארי
מלח ופלפל
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
1 שן שום חצויה
5 גבעולי כוסברה
2 פרוסות לימון
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים את הקארי, המלח והפלפל עם מעט שמן ומורחים את הדג מבפנים ומבחוץ,לבטן הדג מכניסים את השום הפרוס הכוסברה והלימון.
מניחים במקרר למשך כשעה וחצי שהדג יספוג את כל הטעמים ,מוצאים מהמקרר , משמנים תבנית אפיה מניחים את הדגים בצורה מסודרת ואופים בחום של 190 מעלות כחצי שעה לפחות .למאגר המתכונים הגדול חינם לחצו