החומרים: 4 פלפלים חריפים קצוצים דק 2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות 1קופסא גדולה עגבניות מרוסקות 6 שיני שום כתושים 3 כפות שמן מלח אופן ההכנה: מטגנים בשמן את הפלפלים החריפים לאחר כמה דקות של טיגון תוך ערבוב מוסיפים את השום הכתוש מתטגנים עוד כמה דקות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות עם הנוזלים , מוסיפים מלח ומטגנים תוך כדי ערבוב מידי פעם עד שהנוזלים נגמרים ונשאר הסלט מטוגן בשמן , לא לשכוח לטעום אם יש צורך להוסיף מלח .למאגר המתכונים הגדול חינם לחצו