אז איך באמת מכינים ראש מעולה לנרגילה?
יהיו אנשים שיגידו לכם שצריך לשים בנרגילה טעם אחד בנרגילה- שקר גס!!! נרגילה טובה תלויה במי שמכין את הראש.
אז הטיפ הראשון שיש לנו לייעץ לכם להכנת נרגילה איכותית - שימו שתי שכבות נייר כסף. אל תשרפו את הטבק כל-כך מהר. חבל...
הטיפ השני הוא: השתמשו רק בטבק משקל. טבק טרי מחזיק יותר זמן על הראש וטעמו טוב יותר. בין הטעמים במשקל אנו ממליצים על פסיפלורה, לימונענע ואבטיח. גם התפוח ממשיך להיות פופולרי . הטבק היבש ששוכב אצלכם בארון כבר שנים פוגע לכם בחוויה.
הטיש השלישי הוא: מומלץ לחורר עם קיסם , חורים בינוניים ולא צפופים מידי . מומלץ לעשות כ 50 חורים (תלוי בגודל הראש כמובן).
הטיפ הרביעי לנרגילה איכותית - אל תשימו יותר מדי טבק ! יותר מדי טבק במה שנקרא ראש של הנרגילה גורם לגחל לשרוף את החלק העליון של הטעם ולהשאיר אתכם עם טעם שרוף...לא מומלץ...כמובן שאת זה לומדים תוך כדי ניסוי וטעייה בהתאם לגודל הראש.
הטיפ החמישי לעישון נרגילות הוא קנייה של גחלים איכותיים. סוגי גחלים איכותיים מומלצים:
פגסוס, גחל לימון וסופר סטאר - אלו הגחלים האיכותיים ביותר.
בנוסף, אם יש באפשרותכם להשתמש בגחל של מנגל זה בכלל יהיה מעולה, אלו גחלים איכותיים שמחזיקים לזמן ארוך ולא שורפים את הטעם.
הטיפ השישי - להחליף מים כל 5 ראשים - כמו שאתם צריכים להתקלח ולהתערנן גם הנרגילה שלכם - בנוסף זה גם יותר בריא בשבילכם.
הטיפ השביעי - העברת חוטר בכל החלפת טעם. כשאתם מעשנים נרגילה עם טעם מיוחד אתם גם רוצים להרגיש ולהינות ממנו עד כמה שאפשר. אם לא תעבירו חוטר (גם החוטר הצבאי יספיק למשימה) הטעם הקודם שעישנתם בפעם האחרונה ישתלט וחבל..
אלו מספר טיפים להכנת ראש לנרגילה, ניתן לקרוא טיפים נוספים באתר שלנו שמופיע בחתימה.
נרגילה לנד - ז'בוטינסקי 80 רמת גן. מבחר ענק של נרגילות - סוריות, מצריות, הודיות וסיניות כל סוגי הטבק במשקל פינות נרגילה לאירועים במחירים אטרקטיביים - משדרג כל מסיבה. משלוחים חינם לכל הארץ בקנייה מעל 200 ש"ח www.mynargila.co.il 077-4050491 050-4455506