בסוף השבוע שקדם ליריד התיירות השנתי הגדול IMTM 2011, אותו ארגנו יחד עם חברת I.T.N ותפעלו, התכנסו 39 מעובדות ועובדי חברת הכנסים והאירועים ארטרא, לערב גיבוש מיוחד ב"מבשלים חוויה – פרתם", לסדנת בישול בנוסח קרב סכינים.
העובדים התחלקו לשתי קבוצות מתחרות, לכל אחת מהקבוצות הוקצו זמן של שעה ורבע, ואותם חומרי גלם.
המטרה: להכין ארוחה המורכבת לפחות ממנת בשר אחת, מנת עוף, מנת דגים, סוג של פחמימה כתוספת, שלושה סוגי סלטים וקינוח אחד; עם ניקוד בונוס לקבוצה שתיצור מנות נוספות.
כפי שאומרת פנינה גבאי, מהעובדות הוותיקות של ארטרא: "היה מגניב ומצחיק".
כל הרעיונות על מה ואיך לבשל היו של העובדות והעובדים, במגוון סגנונות בישול. הצלחה מיוחדת הייתה לרוסטביף של גלית שמשוני, מנהלת השיווק, ולקציצות הבשר של פנינה.
זה היה ערב בו כולם זכו בקרב הסכינים, ובסיומו קיבלו כל המשתתפים מסננת קטנה סמלית לעבודת הבישול במטבחם הפרטי בבית.
פנינה אומרת: "הרעיון של סדנאות בישול מאוד מגבש, נראה כי נאמץ אותו ובכל פעם נקיים ערב כזה בסגנון שונה. העבודה של כולם בצוות מוסיפה המון, שלא לדבר על היין, שאין ספק הוא משמח לבב אנוש...".